MMA-stjärnor

Anderson da Silva och Georges St Pierre är två MMA-stjärnor som rönt stora framgångar i sporten. De toppar titellistor och har skördat stora framgångar i fightingringen. Via spelbolag som William Hill kan fans och spelsugna satsa pengar på sin vinnarfavorit i de stora matcherna.

Anderson da Silva

Brasilianaren Anderson da Silva anses av många vara en av tidernas bästa MMA-fighters. Under karriären rankades han ett flertal gånger som världsetta och hans meritlista är imponerande. Men 2015 fick karriären ett sorgligt slut efter ett positivt dopingtest som bortförklarades med potensproblem. Straffet blev ett års avstängning och böter och nu tycks han istället ha siktet inställt på Taekwando i OS 2016.

Under karriären gjorde Anderson da Silva 40 proffsmatcher i MMA, inklusive dopingmatchen som senare blev ogiltigförklarad. Av de 39 giltiga matcherna vann han 33 och förlorade sex. 19 av matcherna var UFC-matcher där han vann de första 16 UFC-fighterna innan han gjorde sin första förlust i juli 2013. 2006 korades han till vinnare av UFC Middleweight Championship, en titel han försvarade 10 gånger vilket är rekord hittills i sporten.

Georges St Pierre

Kanadensaren Georges “Rush” St Pierre är en annan välmeriterad fighter. Han har vunnit UFC-titeln i Weltervikt tre gånger, första gången 2006, andra gången 2007 och senast 2008. Då försvarade han titeln i hela nio matcher. Sin första UFC-rond gick han 2004 och sedan dess har han endast förlorat två matcher. Den ena var mot Matt Hughes 2004 och den andra mot Matt Serra 2007. Sammanlagt gjorde han 21 matcher i UFC mellan åren 2004-2013, och totalt under proffskarriären som startade 2002 blev det 27 matcher varav 25 segrar.

St Pierre har alltså avslutat sin UFC-karriär, men Da Silva fightas fortfarande i UFC år 2016. Som jag nämnt tidigare kan man betta på honom och andra fighters om man tror de kommer ta hem segern i en specifik match. På denna sajt om om betting kan du läsa recensioner om olika spelbolag och ta del av fakta om odds.

Författare: sara

Dela detta inlägg på

Submit a Comment

Your email address will not be published.